Direktlänk till inlägg 24 maj 2009

Nya bilder o utställningsresultat

Av Emma - 24 maj 2009 17:43

Lite nya bilder på några av våra underbara hundar.

Jag tog lite foton på Is också, men eftersom hon har varit magsjuk och vägrat äta, är hon för mager för att visas på foto än. Hon börjar repa sig igen och med Losec och magvänlig mat kommer allt att ordna sig, tror jag.


Bild1 - Batman

Bild2 - Greyez

Bild3 - Tanyah

Bild4- Fari BIM

Bild5 - Coralle BIR-veteran


Gatecastle's Octopussy af Sommarhagen "Coralle" blev igår BIR-veteran och BIS-4 veteran i Bosjökloster.

Yebelli's Fellini (e: Gatecastle's Bentley "Batman") blev idag BIM, med Cert och CACIB i Österby Bruk.

Lyckad helg för vår lilla kennel.


Kram

 
ANNONS
 
Anna

Anna

25 maj 2009 19:32

Nu finns det massor av foto från Bosjöklosterutställningen den 23/5 på http://www.resultatibild.com

http://www.resultatibild.com

 
Maria

Maria

1 juni 2009 11:26

Coralle blev BIS-R. De fina uppställningsbilderna är tagna av Kristina Krogdahl. Det finns även vinnarbilder på hemsidan "Resultat i bild", se länk i min blogg.

Mvh Maria

http://www.sommarhagens.se

 
Fari

Fari

31 december 2009 01:09

Hej,
Har du en hund som heter Fari? Hur kommer det sig?

Jag heter nämligen Fari (!) och råkade se din inlägg när jag sökte på mitt namn! Va lustigt :)

Vänligen,
Fari Sah

http://farisblogg.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 19 februari 2012 17:57


   ( Ch Caeles How U Doin')    Äntligen ska jag får snusa på små valpar i sommar, passar bra då jag ska vara ledig hela sommaren.   Det är Greyez som ska få "träffa snyggot Miles ( Ch Caeles How U Doin'). Hoppas bara att kärlek uppstår... ...

Av Emma - 9 augusti 2011 19:43


 Se UCH Yebelli's Greyez    Vilken trevlig helg det var, med bara hundar och trevliga vänner! Vädret kunde ju ha varit bättre, men också sämre.. På lördag var det SvVK/NN som hade utställning. Jag och Håkan hjälpte till, men ställde också ut Gr...

Av Emma - 28 juli 2011 19:45


Min älskade Tanyah 15½ år har fått somnat in.  Hon som bara skulle vara hos oss på prov över julen 1996 och hon blev kvar i 15 år. Underbart snäll och god på alla sätt och vis. Saknad av oss alla. Tack Maria Groth för denna fantastiska hund.  Jag...

Av Emma - 13 juli 2011 10:38

Utställningen i Alfta blev en höjdare, som alltid. Bra väder, trevligt att träffa alla och sist men inte minst så blev min prinsessa Greyez svensk utställningschampion! Så glad, så glad...   Nu har jag anmält henne till utställningarna i S-vik, d...

Av Emma - 15 maj 2011 14:09

Jaha, då var det dax att bestämma utställningar för i sommar. Egentligen har jag ingen lust alls med utsällningar, MEN jag vet att jag älskar det när jag väl kommer dit. Så roligt att träffa alla utsällningsvänner och titta på vackra hundar. Alfta, S...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se