Direktlänk till inlägg 14 juni 2009

Avesta

Av Emma - 14 juni 2009 18:38

Regnet har verkligen öst ner hela dagen!

Batman som är världsvan, går bra att ställa i regn och blev idag BIM.

Greyez som däremot hatar regn såg ut som en räka och därav en slät etta enligt domaren Kurt Nilsson.

Grace fick idag sitt andra Cert i Vännäs och blev BIR och senare också BIG-3. Grattis Madde!


Kram


 
ANNONS
 
Madde

Madde

14 juni 2009 21:37

Vädret har då inte varit med oss denna helg, vare sig i Avesta eller Vännäs.
Tack snälla ni och GRATTIS själv till pappa Batman..

http://yebellis.se

 
Ingen bild

Anna

15 juni 2009 10:10

Grattis till Batmans BIM och naturligtvis även till hans barns framgångar.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 19 februari 2012 17:57


   ( Ch Caeles How U Doin')    Äntligen ska jag får snusa på små valpar i sommar, passar bra då jag ska vara ledig hela sommaren.   Det är Greyez som ska få "träffa snyggot Miles ( Ch Caeles How U Doin'). Hoppas bara att kärlek uppstår... ...

Av Emma - 9 augusti 2011 19:43


 Se UCH Yebelli's Greyez    Vilken trevlig helg det var, med bara hundar och trevliga vänner! Vädret kunde ju ha varit bättre, men också sämre.. På lördag var det SvVK/NN som hade utställning. Jag och Håkan hjälpte till, men ställde också ut Gr...

Av Emma - 28 juli 2011 19:45


Min älskade Tanyah 15½ år har fått somnat in.  Hon som bara skulle vara hos oss på prov över julen 1996 och hon blev kvar i 15 år. Underbart snäll och god på alla sätt och vis. Saknad av oss alla. Tack Maria Groth för denna fantastiska hund.  Jag...

Av Emma - 13 juli 2011 10:38

Utställningen i Alfta blev en höjdare, som alltid. Bra väder, trevligt att träffa alla och sist men inte minst så blev min prinsessa Greyez svensk utställningschampion! Så glad, så glad...   Nu har jag anmält henne till utställningarna i S-vik, d...

Av Emma - 15 maj 2011 14:09

Jaha, då var det dax att bestämma utställningar för i sommar. Egentligen har jag ingen lust alls med utsällningar, MEN jag vet att jag älskar det när jag väl kommer dit. Så roligt att träffa alla utsällningsvänner och titta på vackra hundar. Alfta, S...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se