Direktlänk till inlägg 21 november 2009

Is och Batmans valpar

Av Emma - 21 november 2009 14:14

Is och Batman fick sina valpar den 3 november, alltså på det 53:e dygnet. Tiken vägde då 86 gram och hanen 81 gram. Is blev sjuk och det var troligen därför hon fick dem för tidigt. De stödmatas och har nu gått upp bra i vikt. Tiken väger idag 205 gram och hanen 145 gram.


 


  

Gatecastle's D-kull   Hanen   Nyfödd

Tiken  

 
ANNONS
 
Olga da Polga

Olga da Polga

21 november 2009 16:02

Så hemskt att Is blev sjuk ... jag hoppas och önskar verkligen att hon mår bättre nu?
Tänk att de små lyckats kämpa på så bra ( och ni med kan jag tänka ) All lycka, kryapå - och växapå - er hälsningar / Anna med gänget

http://www.olgadapolgahundar.blogspot.com

 
Ingen bild

Susanne

21 november 2009 21:37

Hoppas Is är frisk nu. Undrade just hur det gått då du inte skrivit något. Håller alla tummar att de fortsätter klara sig bra och att de ökar mycket i vikt.

Hälsningar Susanne

 
Madde

Madde

22 november 2009 19:35

Hoppas Is mår bättre nu och att småttingarna fortsätter att utvecklas åt rätt håll. Håller tummarna.

http://www.yebellis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 19 februari 2012 17:57


   ( Ch Caeles How U Doin')    Äntligen ska jag får snusa på små valpar i sommar, passar bra då jag ska vara ledig hela sommaren.   Det är Greyez som ska få "träffa snyggot Miles ( Ch Caeles How U Doin'). Hoppas bara att kärlek uppstår... ...

Av Emma - 9 augusti 2011 19:43


 Se UCH Yebelli's Greyez    Vilken trevlig helg det var, med bara hundar och trevliga vänner! Vädret kunde ju ha varit bättre, men också sämre.. På lördag var det SvVK/NN som hade utställning. Jag och Håkan hjälpte till, men ställde också ut Gr...

Av Emma - 28 juli 2011 19:45


Min älskade Tanyah 15½ år har fått somnat in.  Hon som bara skulle vara hos oss på prov över julen 1996 och hon blev kvar i 15 år. Underbart snäll och god på alla sätt och vis. Saknad av oss alla. Tack Maria Groth för denna fantastiska hund.  Jag...

Av Emma - 13 juli 2011 10:38

Utställningen i Alfta blev en höjdare, som alltid. Bra väder, trevligt att träffa alla och sist men inte minst så blev min prinsessa Greyez svensk utställningschampion! Så glad, så glad...   Nu har jag anmält henne till utställningarna i S-vik, d...

Av Emma - 15 maj 2011 14:09

Jaha, då var det dax att bestämma utställningar för i sommar. Egentligen har jag ingen lust alls med utsällningar, MEN jag vet att jag älskar det när jag väl kommer dit. Så roligt att träffa alla utsällningsvänner och titta på vackra hundar. Alfta, S...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se