Direktlänk till inlägg 22 september 2010

Dålig på att Blogga...

Av Emma - 22 september 2010 16:39

Oj, jag känner verkligen att tiden inte räcker till allt jag skulle vilja göra. Just nu är det Bloggen och hemsidan som får lida. Jobbet, plugget, familjen och hundarna tar mer än 24 timmar/dygn.


Jag har iaf. ställt Cookie på en inoff. utställning här i Sveg. Hon blev andra bästa tikvalp med superfin kritik. Roligast av allt var att hon var superduktig på bordet och i ringen. Såg ut som hon hade varit på många utställningar. Cookie är väldigt lydig överlag. Ovanligt för mig att ha en lättlärd hund. Italienarna är inte direkt kända för att vara lätt dresserade. De har mer viljan som en katt, allt ska ske på deras villkor. Mys och pys är bättre...


Nu ser vi fram emot utställningen i Sundsvall den 9:e okt. Greyez har fyllt två år och har två cert. Det betyder bara en sak: CHAMPIONAT (hoppas vi på iaf.) 


Kram Emma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 19 februari 2012 17:57


   ( Ch Caeles How U Doin')    Äntligen ska jag får snusa på små valpar i sommar, passar bra då jag ska vara ledig hela sommaren.   Det är Greyez som ska få "träffa snyggot Miles ( Ch Caeles How U Doin'). Hoppas bara att kärlek uppstår... ...

Av Emma - 9 augusti 2011 19:43


 Se UCH Yebelli's Greyez    Vilken trevlig helg det var, med bara hundar och trevliga vänner! Vädret kunde ju ha varit bättre, men också sämre.. På lördag var det SvVK/NN som hade utställning. Jag och Håkan hjälpte till, men ställde också ut Gr...

Av Emma - 28 juli 2011 19:45


Min älskade Tanyah 15½ år har fått somnat in.  Hon som bara skulle vara hos oss på prov över julen 1996 och hon blev kvar i 15 år. Underbart snäll och god på alla sätt och vis. Saknad av oss alla. Tack Maria Groth för denna fantastiska hund.  Jag...

Av Emma - 13 juli 2011 10:38

Utställningen i Alfta blev en höjdare, som alltid. Bra väder, trevligt att träffa alla och sist men inte minst så blev min prinsessa Greyez svensk utställningschampion! Så glad, så glad...   Nu har jag anmält henne till utställningarna i S-vik, d...

Av Emma - 15 maj 2011 14:09

Jaha, då var det dax att bestämma utställningar för i sommar. Egentligen har jag ingen lust alls med utsällningar, MEN jag vet att jag älskar det när jag väl kommer dit. Så roligt att träffa alla utsällningsvänner och titta på vackra hundar. Alfta, S...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se