Direktlänk till inlägg 5 januari 2011

Batman och Toyas valpar snart 6 veckor.

Av Emma - 5 januari 2011 10:28

  


Tiden går ruskigt fort... Bebbarna är snart 6 veckor och de ska snart flytta till sina nya familjer. Några valpar är fortfarande till salu. Är Du intresserad? Hör av dig till Toyas matte Ulrica på telefon 023-772013 eller 070-5674500.


Här hemma hos oss är allt som vanligt. Tanyah, Batman och Greyez har gått i vinteride, medan Cookie gör allt för att försöka leka med dem. Vi längtar till våren och att utställningarna börjar igen. Jag har ledigt hela sommaren och ska försöka vara aktiv i utställningsringarna framförallt i Sverige, men kanske också i Norge och Danmark. Tiden får utvisa hur det blir...


Ha det gott vänner...


Kram Emma

 
ANNONS
 
Carolin

Carolin

5 januari 2011 12:07

Vilka sötnosar! Men här är hundkvoten fylld ;) Vi får väl försöka åka på samma utställningar, det är kanske lite långt att åka, men hoffeklubben har en inoff här i körhallen i mars? Du har ju boende på gångavstånd ;)
Kram Carolin

http://www.arrdiz.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 19 februari 2012 17:57


   ( Ch Caeles How U Doin')    Äntligen ska jag får snusa på små valpar i sommar, passar bra då jag ska vara ledig hela sommaren.   Det är Greyez som ska få "träffa snyggot Miles ( Ch Caeles How U Doin'). Hoppas bara att kärlek uppstår... ...

Av Emma - 9 augusti 2011 19:43


 Se UCH Yebelli's Greyez    Vilken trevlig helg det var, med bara hundar och trevliga vänner! Vädret kunde ju ha varit bättre, men också sämre.. På lördag var det SvVK/NN som hade utställning. Jag och Håkan hjälpte till, men ställde också ut Gr...

Av Emma - 28 juli 2011 19:45


Min älskade Tanyah 15½ år har fått somnat in.  Hon som bara skulle vara hos oss på prov över julen 1996 och hon blev kvar i 15 år. Underbart snäll och god på alla sätt och vis. Saknad av oss alla. Tack Maria Groth för denna fantastiska hund.  Jag...

Av Emma - 13 juli 2011 10:38

Utställningen i Alfta blev en höjdare, som alltid. Bra väder, trevligt att träffa alla och sist men inte minst så blev min prinsessa Greyez svensk utställningschampion! Så glad, så glad...   Nu har jag anmält henne till utställningarna i S-vik, d...

Av Emma - 15 maj 2011 14:09

Jaha, då var det dax att bestämma utställningar för i sommar. Egentligen har jag ingen lust alls med utsällningar, MEN jag vet att jag älskar det när jag väl kommer dit. Så roligt att träffa alla utsällningsvänner och titta på vackra hundar. Alfta, S...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se