Direktlänk till inlägg 14 februari 2011

KALLT!

Av Emma - 14 februari 2011 18:50

SJUKT less på denna snö och kyla! Hundarna som vaknade upp från idet för några veckor sedan då det var varmt och gött ute, vill inte krypa ner i idet igen. Greyez och Cookie far fram som galningar här hemma, håller tummarna att det inte blir några benbrott.

Vi längtar till sommaren och de fantastiska utställningarna i Alfta och Svenstavik. Vi funderar på en inoff. utställning i Östersund i April för att stilla det yttersta suget.


Ha det gott!


//Emma

 
ANNONS
 
carolin

carolin

14 februari 2011 20:52

Mm, jag vill också ha lite varmare nu! Å barmark så jag kan spåra :)

Här i Rättvik är det utställning 13 mars, fast det kanske är för långt?? Jag mailar över inbjudan!

kramkram!

http://www.arrdiz.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 19 februari 2012 17:57


   ( Ch Caeles How U Doin')    Äntligen ska jag får snusa på små valpar i sommar, passar bra då jag ska vara ledig hela sommaren.   Det är Greyez som ska få "träffa snyggot Miles ( Ch Caeles How U Doin'). Hoppas bara att kärlek uppstår... ...

Av Emma - 9 augusti 2011 19:43


 Se UCH Yebelli's Greyez    Vilken trevlig helg det var, med bara hundar och trevliga vänner! Vädret kunde ju ha varit bättre, men också sämre.. På lördag var det SvVK/NN som hade utställning. Jag och Håkan hjälpte till, men ställde också ut Gr...

Av Emma - 28 juli 2011 19:45


Min älskade Tanyah 15½ år har fått somnat in.  Hon som bara skulle vara hos oss på prov över julen 1996 och hon blev kvar i 15 år. Underbart snäll och god på alla sätt och vis. Saknad av oss alla. Tack Maria Groth för denna fantastiska hund.  Jag...

Av Emma - 13 juli 2011 10:38

Utställningen i Alfta blev en höjdare, som alltid. Bra väder, trevligt att träffa alla och sist men inte minst så blev min prinsessa Greyez svensk utställningschampion! Så glad, så glad...   Nu har jag anmält henne till utställningarna i S-vik, d...

Av Emma - 15 maj 2011 14:09

Jaha, då var det dax att bestämma utställningar för i sommar. Egentligen har jag ingen lust alls med utsällningar, MEN jag vet att jag älskar det när jag väl kommer dit. Så roligt att träffa alla utsällningsvänner och titta på vackra hundar. Alfta, S...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se