Direktlänk till inlägg 15 maj 2011

Utställningar i sommar

Av Emma - 15 maj 2011 14:09

Jaha, då var det dax att bestämma utställningar för i sommar. Egentligen har jag ingen lust alls med utsällningar, MEN jag vet att jag älskar det när jag väl kommer dit. Så roligt att träffa alla utsällningsvänner och titta på vackra hundar. Alfta, Svenstavik och Sundsvall är klara iaf. Får se om vi drar till Avesta och Sandviken också. 

Greyez min vackra prinsessa jagar sitt sista cert. Hoppas, hoppas! 

Cookie ska göra debut i ringarna i sommar har jag tänkt. Hon kommer att sopa banan med alla andra Whippar... :)


Vi ses!


//Emma

 
ANNONS
 
sofia

sofia

13 juni 2011 15:17

hejsan, tänkte höra om ni ska nått till avesta? vi har valp från batman och toya, lilla buzz hos oss, skulle vara kul att träffas.

mvh / Sofia

http://fiadesign.blogg.se

Emma

13 juni 2011 18:30

Hej!
Nej, tyvärr ska vi inte det. Vi är helt upptagna den helgen.
Vad roligt att se lilla Buzz. Jag ska till Alfta i början av Juli om Ni ska dit?
Ha det gott och pussa lilla charmtrollet från pappa Batman.

//Emma

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 19 februari 2012 17:57


   ( Ch Caeles How U Doin')    Äntligen ska jag får snusa på små valpar i sommar, passar bra då jag ska vara ledig hela sommaren.   Det är Greyez som ska få "träffa snyggot Miles ( Ch Caeles How U Doin'). Hoppas bara att kärlek uppstår... ...

Av Emma - 9 augusti 2011 19:43


 Se UCH Yebelli's Greyez    Vilken trevlig helg det var, med bara hundar och trevliga vänner! Vädret kunde ju ha varit bättre, men också sämre.. På lördag var det SvVK/NN som hade utställning. Jag och Håkan hjälpte till, men ställde också ut Gr...

Av Emma - 28 juli 2011 19:45


Min älskade Tanyah 15½ år har fått somnat in.  Hon som bara skulle vara hos oss på prov över julen 1996 och hon blev kvar i 15 år. Underbart snäll och god på alla sätt och vis. Saknad av oss alla. Tack Maria Groth för denna fantastiska hund.  Jag...

Av Emma - 13 juli 2011 10:38

Utställningen i Alfta blev en höjdare, som alltid. Bra väder, trevligt att träffa alla och sist men inte minst så blev min prinsessa Greyez svensk utställningschampion! Så glad, så glad...   Nu har jag anmält henne till utställningarna i S-vik, d...

Av Emma - 8 maj 2011 09:15


I dag fyller James Bond-kullen 10 år. Grattis till Er alla som är i livet.      Gatecastle's The Living Daylights " Beata" Ägare: Marelene Säll, Bollnäs ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se