Direktlänk till inlägg 9 augusti 2011

Utställningshelg i Svenstavik

Av Emma - 9 augusti 2011 19:43

 Se UCH Yebelli's Greyez 


Vilken trevlig helg det var, med bara hundar och trevliga vänner! Vädret kunde ju ha varit bättre, men också sämre..

På lördag var det SvVK/NN som hade utställning. Jag och Håkan hjälpte till, men ställde också ut Greyez. Göran Bodegård gav henne "bara" excellent, då han tyckte att hon var för mager.

På söndag ställde vi också Greyez som då fick excellent,CK och BT-2 då av Rudi Brandt, DK. Rudi däremot tyckte hon var i "mycket flott kondition". Man vet inte vad man ska tro när ena domaren säger en sak och en annan en annan sak. Visst kan hon behöva gå upp lite, men inte mycket anser jag iaf. Jag vill inte ha en köttbulle med fyra ben. :)

Greyez och Cookie är anmälda till inoff utst. här i Sveg den 3:e sep. Mest för träningens skull, men också för att det är på hemmaplan och för att det är så förbaskat roligt att ställa ut hundar!

Jag ska ställa Greyez och kanske Cookie i Sundsvall i oktober. Sen bär det nog av till Hamar i Norge i slutet av okt. Där vi naturligtvis hoppas på norskt cert!


//Emma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 19 februari 2012 17:57


   ( Ch Caeles How U Doin')    Äntligen ska jag får snusa på små valpar i sommar, passar bra då jag ska vara ledig hela sommaren.   Det är Greyez som ska få "träffa snyggot Miles ( Ch Caeles How U Doin'). Hoppas bara att kärlek uppstår... ...

Av Emma - 28 juli 2011 19:45


Min älskade Tanyah 15½ år har fått somnat in.  Hon som bara skulle vara hos oss på prov över julen 1996 och hon blev kvar i 15 år. Underbart snäll och god på alla sätt och vis. Saknad av oss alla. Tack Maria Groth för denna fantastiska hund.  Jag...

Av Emma - 13 juli 2011 10:38

Utställningen i Alfta blev en höjdare, som alltid. Bra väder, trevligt att träffa alla och sist men inte minst så blev min prinsessa Greyez svensk utställningschampion! Så glad, så glad...   Nu har jag anmält henne till utställningarna i S-vik, d...

Av Emma - 15 maj 2011 14:09

Jaha, då var det dax att bestämma utställningar för i sommar. Egentligen har jag ingen lust alls med utsällningar, MEN jag vet att jag älskar det när jag väl kommer dit. Så roligt att träffa alla utsällningsvänner och titta på vackra hundar. Alfta, S...

Av Emma - 8 maj 2011 09:15


I dag fyller James Bond-kullen 10 år. Grattis till Er alla som är i livet.      Gatecastle's The Living Daylights " Beata" Ägare: Marelene Säll, Bollnäs ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se